Mikrosvín Mikulov

Vinárstvo Mikrosvín Mikulov vyrába kvalitné víno z viniča pestované v chránenej krajinnej oblasti Pálava. Filozofia vinárstva je zameraná na šetrný prístup k prírode s maximálnym obmedzením chemických vstupov vo vinohrade aj v pivnici. Vďaka tomu vyrába vína špičkovej kvality s dlhodobým potenciálom skladovanie. Firemné heslo znie: "Vyrábame vína vo vinici".

Viac o výrobcovi

logo Moravian collection

Vybrané filtry:

V této kategorii se nenachází žádné produkty.

Výroba šumivých vín je možná dvoma spôsobmi a používajú sa k nej najčastejšie suché, kyslejšie odrody. Klasickou metódou výroby kvasenie vína vo fľaši (vo Francúzsku nazývané "Méthode Champenoise", u nás "tradičná metóda dozrievanie"). Táto metóda vyžaduje najmenej 9 mesiacov vyzrievanie vína pred odstránením sedimentov. Druhou metódou je kvasenie v tanku (Charmatova metóda).