História tohto rodinného vinárstva sa datuje do roku 1976, od kedy sa rozloha viníc zvýšila z 5 na 15 hektárov - všetky sú pod osobnou starostlivosťou členov rodiny. 90% viníc je osadilo červenými hrozno - najdôležitejšími odrodami sú Zweigelt, Blaufränkisch a St. Laurent.

Od roku 2005 sa všetky hrozny spracovávajú v novom vinárstve v Gols, ktoré je ideálne rozvrhnuté pre spracovanie hrozna práve z 15 hektárov.

Nepočíta sa tu s ďalším zvyšovaním produkcie - skôr sa zameriavajú na kvalitu spracovania a zvýšenie kvality vín. Od roku 2007 vyrába všetky vína v súlade s biodynamickými princípmi. V ponuke sú vína od ľahkých bielych až po ťažké červené - všetky hrozny sú bez rozdielov spracované rovnakým postupom a s rovnakou starostlivosťou.

O vinárstvo sa súčasnosti stará Judith, ktorá po vyštudovaní vinárskej školy získala prax v takých vinárstvach ako je francúzske Cos d'Estournel, talianska Braida alebo čílsky Errázuriz. Je zodpovedná za celé vinárstva - od vinohradníctva, cez spracovanie, výrobu vína a školenie vín až po prezentovaní vín ako v Rakúsku, tak aj v zahraničí.