Vinárstvo Dreissigacker sa nachádza v Bechtheimu v Nemecku a patrí do oblasti Rheinhessen, ktorá je jednou z najväčších vinárskych oblastí v povodí rieky Rýn. Toto rodinné vinárstvo prevzal v roku 2005 Jochen Dreissigacker spoločne so svojím starším bratom Christianom po svojom otcovi.

Predtým bolo vinárstvo známe pre výrobu iba sladkých stolových vín. Po prevzatí sa však synovia rozhodli, že produkciu prispôsobí svojim predstavám. S v yužitím dobrých klimatických podmienok, jedinečného minerálneho zloženia pôdy, ekológia, starostlivého zaobchádzanie s prírodnými zdrojmi a posadnutosťou na výrobu vína začali postupne utvárať tvár a kvalitnú produkciu tohto vinárstva. Prvé kroky viedli k premene konvenčného poľnohospodárstva na ekologické, kedy striktne prestali používať akákoľvek hnojivá a pesticídy.

Vinice obrábajú ručne, využívajú ekologické prostriedky kultivácie pôdy a rastlina sa tak dostáva do hlbších minerálnych vrstiev pôdy, má silnejší korene, je odolná proti chorobám, čo sa spoločne prejavuje v úžasnej kvalite pestovaného vína.

Dnes vyrábajú suché Rizlingu a ďalšie pôvodom prevažne burgundské odrody. Vlastné 21 ha viníc, kde je nasledujúci pomer odrôd: Rizling rýnsky (40%), Rulandské biele (10%), Rulandské šedé (10%), Chardonnay a ďalšie odrody. Ročná produkcia je okolo 160. 000 fliaš.